- Fortællingen.dk - http://fortaellingen.dk -

Tegn i sandet – og andre strandnoveller

Noveller til lange varme dage på stranden.

Tegn i sandet – og andre strandnoveller er en pose blandet bolsjer med lidt for enhver smag. Novellerne er alle sommerferiehistorier.
Og hvor er det godt vi har sommerferien. For det er her minderne bliver skabt.
Om det er så er på et frygteligt hotel på Kreta eller i et sommerhus i Danmark.
Hvad gør man når veninden skal på ferie, og man bare selv skal være hjemme – uden kæreste? Og sex er det ikke lidt opreklameret? Hvorfor har Jonas så tørre læber? Er alle drenge ikke vilde med pigen med de store kasser? Emnerne spænder vidt.

Novellerne er skrevet af bla. Journalisten Frederikke Aagård, stand-up´eren Vicki Berlin, rapperen Karen Mukupa og Ida Munk fra Drømmeværelset på Tv2. Piger med vidt forskellige baggrunde. Men de er alle sluppet godt fra novelleskrivningen. Forlaget lever helt op til det det lover. Det er 12 skønne strandnoveller, der kan redde dig igennem sommeren.

Så smid bare bogen i tasken og tilbring dagene på stranden. Så håber vi bare solen skinner varmt og ham den lækre er der i sine badeshorts.

Tegn i sandet – og andre strandnoveller
Tekst: Frederikke Aagaard, Ida Munk, Gitte Løkkegaard, Sanne Søndergaard, Karen Mu-kupa, Fatima lZahra´a Alatraktchi, Kirsten Carlsen, Louise Urth Olesen, Astrid Heise-Fjeldgren og Vicki Berlin
Politikens Forlag, 2008. 160 sider. – Kr. 129